Novak Djokovic ha caigut amb estrèpit a Acapulco (EFE)
Tenis

Nadal accedeix a les semifinals del torneig d'Acapulco i Djokovic cau eliminat

El mallorquí es converteix en el principal favorit del torneig d'Acapulco després de la seva victòria sobre Nishioka i de la derrota de Djokovic a mans de Kyrgios

Actualitzat

Sorpresa en el Masters ATP 500 d'Acapulco. El cap de sèrie número 1, Novak Djokovic, ha caigut eliminat a mans de Nick Kyrgios en els quarts de final. L'imprevisible jugador australià ha ofert el seu millor tenis per batre l'ex-número u mundial en dos sets: 7-6 (11-9) i 7-5.

Bona part del mèrit el té l'eficàcia en el servei de Kyrgios, que ha aconseguit fins a 25 "aces". Ara, el noi terrible del tenis s'enfrontarà amb el nord-americà Sam Querrey, que ha sorprès un altre  favorit, Dominic Thiem, superant-lo en dues mànegues: 6-1 i 7-5.

Nadal no es deixa sorprendre

Ara, el principal favorit és Rafa Nadal, que ha patit en el primer set amb el japonès Yoshihito Nishioka, però ha acabat imposant el seu joc: 7-6 (6-2) i 6-3. El mallorquí s'enfrontarà en semifinals amb un Marin Cilic més descansat, ja que ha passat a la penúltima ronda sense jugar per la baixa per lesió del seu contrincant, Steve Johnson.

Resultats de la jornada:

Nick Kyrgios (6) bat Novak Djokovic (1) per 7-6 (11/9) i 7-5

Sam Querrey bat Dominic Thiem (4) per  6-1 i 7-5

Marin Cilic (3) bat Steve Johnson  per  retirada

Rafael Nadal (2) bat Yoshihiro Nishioka  per 7-6 (7/2) i 6-3

Anar al contingut