Nacho Rodríguez, mànager de gestió del FC Barcelona Lassa
Nacho Rodríguez, mànager de gestió del FC Barcelona Lassa
Bàsquet

Nacho Rodríguez, mànager de gestió del FC Barcelona Lassa: "Em nego a donar la temporada per perduda"

El mànager de gestió del FC Barcelona es nega a pensar en la següent temporada quan aquesta encara no ha acabat. Nacho Rodríguez ha parlat a "Tot costa" de Catalunya Ràdio.

Actualitzat

Quan fa un mes del seu nomenament com a mànager de gestió del FC Barcelona Lassa, Nacho Rodriguez s'ha negat a "donar la temporada per perduda. El Barça mai es pot deixar anar. El club no pot pensar en la següent temporada quan encara queden 2 mesos de competició. El Barça ha estat sempre un club guanyador, en la lluita pels títols, i això ho hem de recuperar entre tots". De cara a la temporada vinent, ha afirmat que "no tinc cap dubte que ve serem competitius" 

Rodríguez porta un mes recopilant dades per prendre decisions, un mes frenètic amb només 1 dia de descans on ha volgut "veure tots els entrenaments, veure tots els desplaçaments per analitzar la situació del primer equip, vull conèixer als jugadors, a l'entrenador, i veure com es treballa".

El flamant mànager de gestió reconeix que "no estem contents amb la temporada, i volem que les coses acabin d'una altra manera. No et puc dir si les raons han estat unes o altres. S'ha fet una planificació tardana. Ha hagut moltes lesions. L'entrenador només porta un any a la Lliga, i l'ACB no és el mateix que la Lliga russa. El canvi de format de l'Eurolliga, més dur, també ha tingut a veure".

Respecte a la continuïtat o no de l'entrenador Georgios Bartzokas, la decisió encara no està presa: "Tothom dona per fet la seva marxa. Bartzokas té dos anys de contracte. Hem de fer un anàlisi. És cert que la temporada no ha estat bona. Hem de fer una composició, veure que ha passat i com acabem, i en funció d'això decidirem".

En la mateixa situació es troba la plantilla, tot i que "tenim 9 jugadors amb contracte. Es difícil fer molts canvis". Del capità, Joan Carles Navarro, ha dit que "quan arribes a una certa edat, cada any t'asseus i valores. Amb ell ens asseurem i veurem que és el millor per les dues parts. És un referent que estarà si o si a l'organigrama de la secció". Un altre factor de renovació serà la incorporació de jugadors joves al primer equip- El primer serà el letó Rodion Kurucs.

Nacho Rodriguez ha estat més contundent quan ha valorat la multa que el club va imposar a l'equip, pel seu baix rendiment, a mitja temporada. Una mesura que no comparteix en absolut. El mànager de gestió de la secció de bàsquet creu "en el contacte amb els jugadors, amb els tècnics, que hi hagi una bona comunicació i que dintre del vestidor es diguin les coses clares".

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut