Nacho Llovet amb la samarreta de l'Obradoiro (@OBRADOIROCAB)
Bàsquet

Nacho Llovet amplia el contracte amb l'Obradoiro fins al 2020

El jugador, format al Joventut de Badalona, ha ampliat el contracte amb el club gallec per tres anys més

Actualitzat

L'ala pivot Nacho Llovet i el Monbus Obradoiro han arribat a un acord per estendre el contracte fins al juny del 2020, segons ha informat el club en un comunicat.

"Sempre diem que l'equip no es construeix només a l'estiu, sinó que és un procés viu que no s'atura. La renovació de Nacho és una bona notícia per a la continuïtat esportiva que sempre busquem. Es tracta d'un jugador nacional, important al vestidor, i la seva aportació va més enllà del que assenyalen les estadístiques ", ha afirmat el director general de l'Obradoiro, José Luis Mateo.

El jugador, que es va formar al planter del Joventut de Badalona, es va incorporar a l'equip de Santiago la temporada passada, durant la qual va fer una mitjana de 5,8 punts i 3,2 rebots, amb un 7,0 de valoració en els 27 partits que va disputar en la Lliga Endesa.

Nacho Llovet, de 2,02 metres i 26 anys, va ser internacional en categories inferiors U20 (or en el Campionat d'Europa de Bilbao 2011 i bronze en el de Croacia 2010), O18 i U16 (or al Campionat d'Europa de Réthymnon 2007). Llovet va ser citat aquest estiu per Sergio Scariolo per treballar en els entrenaments de la selecció espanyola de cara a la seva preparació per a l'Eurobasket.

 

Anar al contingut