Tenis

Na Li es proclama campiona de Roland Garros en derrotar Francesca Schiavone per 6-4 i 7-6

Na Li ha donat al seu país, Xina, el primer títol d'una tenista a nivell individual en un torneig de Grand Slam. La xinesa ha doblegat Francesca Schiavone en dos sets (6-4 i 7-6). Era la segona final d'un Grand Slam que disputava Na Li, i en aquesta ocasió no ha perdut l'oportunitat de fer història. N'ha tingut prou amb un trencament per emportar-se el primer set. En el segon, la italiana Schiavone ha reaccionat i, aprofitant les errades de Na Li, ha forçat el "tie-break". Però Na Li, amb un 7-0 concloent, s'ha acabat emportant el títol de Roland Garros en categoria femenina.

Actualitzat
El partit s'ha començat a decidir en el cinquè joc del primer set. Fins llavors, les dues jugadores havien mantingut el seu servei però Na Li ha fet la primera ruptura en aquest cinquè joc. Una ruptura suficient per acabar guanyant el primer set (6-4) davant una Schiavone que no podia fer front al joc sòlid i potent de la jugadora xinesa.

Aprofitant el cop moral de guanyar el primer parcial, Na Li ha tornat a trencar el servei de Schiavone en el primer joc del segon set. I ha dominat el partit i el segon set fins al 3-4 a favor seu. Na Li, pressionada pel joc més agressiu i variat de Schiavone, ha començat a notar la pressió de veure's guanyadora i, amb molts errors no forçats, ha donat peu que Francesca Schiavone entrés en el matx. Així, Schiavone ha aconseguit igualar el partit a 4 amb la primera ruptura de servei de Na Li en tot el partit. La xinesa, però, no ha defallit i les dues jugadores han mantingut el seu servei fins al 6-6. Quan tothom es disposava a veure un igualat "tie-break", Na Li ha escombrat de la pista Schiavone (7-0) i s'ha adjudicat per primera vegada en la seva carrera el títol de Roland Garros.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut