NBA

Mutombo anuncia que es retirarà a final de temporada, després de 16 anys a l'NBA

El veterà pivot Dikembe Mutombo ha confirmat que jugarà una temporada més amb els Houston Rockets abans de dir adéu definitivament al bàsquet professional. Mutombo, de 41 anys i 2,18 m, que disputarà la seva quarta campanya amb l'equip texà, s'ha caracteritzat des del seu debut, el 1991, per la seva intimidació defensiva sobre els jugadors rivals i pel seu típic gest de negació amb el dit índex quan col·locava algun "barret" a l'oponent.

Actualitzat

"Estic molt agraït de tenir l'oportunitat de concloure la meva carrera a Houston i, després de 16 anys com a professional, no és el moment de sentir-me malament, sinó tot el contrari", ha declarat Mutombo.

Un gran defensor

Nascut a Kinshasa, a la República Democràtica del Congo, Mutombo ha guanyat el premi de millor defensor l'any 1995, 1997, 1998 i 2001, i també ha participat vuit vegades en el Partit de les Estrelles. Seleccionat en la primera ronda del sorteig universitari amb el número 4 pels Denver Nuggets, Mutombo també ha militat en els Hawks, els Suns, els Nets i els Knicks.

Anar al contingut