Murray celebra un punt de la semifinal contra Ferrer (Reuters)
Murray celebra un punt de la semifinal contra Ferrer (Reuters)
Tenis

Murray elimina Ferrer a la semifinal de l'Open de Pequín, i Rafael Nadal passa a la final de dobles

David Ferrer no ha pogut derrotar l'escocès, que buscarà a Pequín el seu cinquè títol de la temporada. Rafael Nadal, que va quedar eliminat del quadre individual en els quarts, jugarà la final en dobles.

Actualitzat

Andy Murray no ha donat opcions a David Ferrer a la semifinal de l'Open de Pequín. El número 2 del rànquing de l'ATP ha derrotat en dos sets (6-2, 6-3), el número 13 del món, l'últim obstacle en el camí cap a la seva novena final de la temporada.

L'escocès, que ha necessitat una hora i mitja per desfer-se del seu rival, jugarà la final contra el botxí en quarts de Rafael Nadal, Grigor Dimitrov. El búlgar s'ha classificat de forma directa per l'últim partit del torneig desprése que el canadenc Milos Raonic s'ha retirat per una lesió que es va fer en els quarts contra Pablo Carreño.

Nadal s'ha tret el mal gust de la seva eliminació en quarts classificant-se per a la final de dobles de la cita xinesa. Aquest dissabte, fent parella amb Carreño, han superat els veterans germans Bob i Mike Bryan (38 anys) en dos sets, 7-5 i 6-4. Els contrincants del doble espanyol en la lluita pel títol seran el nord-americà Jack Sock i l'australià Bernard Tomic.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut