Futbol

Munir s'estrena contra el Barça i no ho celebra

El davanter madrileny, cedit pel club blaugrana, ha vist porta abans que Paco Alcácer, que ha recorregut el camí invers aquest estiu

Actualitzat

Munir El Haddadi, jugador del Barça cedit aquest estiu al València, encara no s'havia estrenat aquesta temporada amb el seu nou equip. El davanter madrileny, que fins ara només ha jugat dos partits com a titular, ha anat a marcar el seu primer gol contra l'equip on es va formar i al qual encara pertany.

Tot i que no ha sortit en l'onze inicial del València, Munir ha tingut l'alternativa en la segona part i la seva entrada al terreny de joc ha estat molt positiva: no només ha obtingut l'empat provisional a 1 per l'equip de Prandelli, sinó que, a més, ha provocat dues targetes grogues gairebé consecutives, a Digne i a Neymar.

Munir ha tingut el detall de no celebrar-ho, però la seva estrena ens deixa dos detalls més: a diferència d'altres equips, el Barça no és partidari d'incloure clàusules en les cessions dels seus jugadors que els impedeixi enfrontar-se als blaugranes. En cas contrari, Munir no hauria pogut jugar aquest partit. I l'altre detall: l'atacant d'origen marroquí s'ha estrenat abans que Paco Alcácer, que ha arribat al Barça procedent del València per ocupar el seu lloc com a quart davanter.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut