Munir celebra un dels seus dos gols contra Geòrgia (EFE)
Futbol

Munir lidera amb un doblet la victòria de la selecció espanyola sub-21 a Geòrgia (2-5)

El davanter del Barça ha fet dos dels cinc gols del triomf de la "rojita", el primer després d'una assistència de Deulofeu. Marco Asensio, Borja Mayoral i Dani Ceballos han arrodonit la golejada del conjunt dirigit per Albert Celades

David CarballoActualitzat

La selecció espanyola sub-21 ha golejat Geòrgia a domicili per 2 a 5 en partit de classificació per a l'Eurocopa de la categoria. El gran protagonista del matx disputat a l'Estadi Nacional de Tbilissi ha estat el blaugrana Munir, que ha liderat amb un doblet el triomf del conjunt dirigit per Albert Celades.

El capità espanyol, Gerard Deulofeu, ha brillat també amb dues assistències de gol, la primera a Munir, i la segona a Marco Asensio, l'estrella de l'Espanyol. El madridista Borja Mayoral i el bètic Dani Ceballos han completat la golejada de l'equip de Celades. Munir, però, ha estat un malson per a la defensa georgiana i el segon gol del seu compte particular ha vingut precedit d'un túnel espectacular.

Geòrgia, que s'havia avançat per 2-1 en l'inici de la segona meitat, ha acabat sent golejada per la "rojita", que amb aquesta incontestable victòria és segona del seu grup, a 3 punts de Croàcia, però amb un partit menys.

Anar al contingut