Girona

Muniesa: "Tenia ganes de tornar, i què millor que al Girona"

El defensa català ha explicat en la seva presentació oficial que té ganes de començar a treballar amb els seus nous companys, ha destacat el bon ambient que es respira al club i ha dit que afronta amb il·lusió l'enorme repte del conjunt gironí de competir a la màxima categoria

Actualitzat

El Girona ha presentat de forma oficial Marc Muniesa en una roda de premsa al club de golf de Caldes de Malavella. El defensa central, de 25 anys, arriba al conjunt gironí cedit de l'Stoke City per una temporada.

Muniesa ha explicat que té ganes de començar a treballar amb els seus nous companys, ha destacat el bon ambient que es respira al club i que afronta amb il·lusió l'enorme repte del conjunt gironí de competir a la màxima categoria. "Tenia ganes de tornar i que millor que al Girona que té un projecte molt bo. A Anglaterra he crescut com a jugador. Espero aportar experiència i tot el que he après", ha assegurat.

"Primer de tot m'agradaria conèixer més els companys, els conceptes de l'entrenador perquè encara no he entrenat amb ells i és una mica nou per a mi. Pel poc temps que porto al vestidor tots els companys són molt bona gent, és com una gram família i d'això es tracta, que entre tots anem cap endavant. És un any important pel Girona, per mi i pels companys i és un repte gran per a la ciutat", ha explicat.

Per la seva banda, el director esportiu del Girona, Quique Cárcel, ha admès que Muniesa era l'opció prioritària per reforçar la defensa. "Muniesa era l'opció prioritària i vam anar per ell des que vam pujar. Té unes qualitats que ens poden aportar molt. Té molta experiència i pot actuar de central esquerrà i de lateral", ha afirmat.

Després de la seva presentació oficial, Muniesa s'ha entrenat per primera vegada amb la resta de l'equip i podria jugar aquest dimarts en el Trofeu Costa Brava contra el Manchester City de Pep Guardiola a Montilivi en un partit amistós que servirà per presentar l'equip davant la seva afició.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut