Milers de motoristes en el trajecte cap el circuit del Jarama (Foto: EFE)
Milers de motoristes en el trajecte cap el circuit del Jarama (Foto: EFE)
Motociclisme

Multitudinari homenatge a Ángel Nieto als carrers de Madrid

Aficionats al motor arribats de tot Espanya han participat en un acte multitudinari

Actualitzat

45.000 motos i el doble d'aficionats al món del motor han retut homenatge aquest dissabte a Madrid al 13 vegades campió del món de motociclisme Ángel Nieto, mort el 3 d'agost arran de les ferides que va patir en un accident de circulació. L'homenatge ha superat totes les previsions de l'organització.

Els pilots de MotoGP Marc Márquez, Jorge Lorenzo, Dani Pedrosa, Maverick Viñales, Aleix Espargaró, Pol Espargaró, Álvaro Bautista, Tito Rabat, Àlex Rins i Héctor Barberá, el pilot de Moto2 Xavier Vierge i el líder del Mundial de Moto3, Joan Mir, entre d'altres, juntament amb les autoritats polítiques de Madrid, han estat presents en uns actes que han començat a El Retiro i que després s'ha traslladat al Santiago Bernabéu.

Des de l'estadi del Reial Madrid, una caravana de 45.000 motos ha ocupat el passeig de la Castellana per dirigir-se al circuit del Jarama. Milers de persones als carrers han assistit al pas de la comitiva. Les principals vies del nord de la capital espanyola han quedat embussades. L'homenatge s'ha tancat amb un concert on han actuat amics d'Ángel Nieto com Marta Sánchez, Pitingo i Juan Peña.

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut