Madrid

Mourinho treu importància a la possibilitat que el Barça els deixi sense cap títol aquesta temporada

A aquestes hores, dir que Mourinho està obsessionat amb el Barça ja no sorprèn ningú. I és que en l'última entrevista que ha concedit ha tornat a recordar-se de l'equip de Guardiola. El que no haurà fet tanta gràcia als aficionats blancs és la poca importància que dóna Mourinho a la possibilitat que el Barça els deixi sense cap títol aquesta temporada. El tècnic portuguès no creu que passi res si el Madrid aquesta temporada no aixeca cap títol, "el complicat és arribar al mes d'abril i lluitar per totes les competicions", explica el tècnic.
Mourinho ha tornat a a deixar el madridisme amb cara de pòquer. L'entrenador que per defensar el Reial Madrid fustiga els àrbitres, el calendari i tècnics rivals, sembla que encara no té clar què Florentino Pérez el va fitxar exclusivament per guanyar títols. "No passaria res si el Madrid perdés les tres competicions. Passaria que el Barcelona guanyaria el campionat i la Copa, i que arribaria a semifinals de Champions. Seria òptim per a ells i dolent per a nosaltres. El que és complicat és arribar al mes d'abril i lluitar per totes les competicions", assegura el portuguès.

Potser aquest pragmatisme no lliga amb un món tan visceral com el de la rivalitat que hi ha entre el Barça i el Madrid. O potser és la seqüela del 5 a 0. Parlant de la maneta, amb molta habilitat en allò de "tu pregunta el que vulguis que jo respondré el que em sembli: "No, és un dels moments més macos de la meva vida, guanyar la Champions davant el Barça". 

Mourinho continua levitant cada cop que recorda l'única vegada que ha pogut derrotar el Barça. De fet és només quan parla de l'Inter i del Chelsea quan deixa entreveure una evident vinculació emocional, fet que contrasta amb la convició que no vol acabar la seva carrera al Reial Madrid. "Després del Reial Madrid, Anglaterra és el lloc on he disfrutat més treballant. M'agradaria acabar a la selecció". Mourinho té clar què està de pas.

Mou fa de porter

José Mourinho ha abandonat avui per una hores el seu lloc a la banqueta per enfundar-se els guants de porter en el partit que el cos tècnic i els empleats del Reial Madrid han disputat amb els periodistes que segueixen diàriament la informació del conjunt blanc. Un canvi, de la banqueta a la gespa, que no ha impedit a Mourinho seguir donant ordres als seus companys d'equip, com si es tractés d'un partit oficial més. I és que, com tot el món sap, al portuguès no li agrada perdre ni al parxís.

El tècnic, però, no ha dubtat a abandonar l'àrea per actuar com a davanter després d'encaixar el segon gol de l'equip de la premsa. Però ni la presència de Mourinho al camp rival ha permès remuntar el marcador als empleats del Reial Madrid, que han caigut per 2-3 davant la premsa, que sense bolígrafs i micròfons en mà també atosigó sobre el camp a Mourinho.