Reial Madrid

Mourinho torna a queixar-se del calendari per justificar l'ensopegada del Madrid a Riazor

José Mourinho va tornar a buscar excuses per justificar l'empat a zero del Madrid al camp del Dépor. Divendres el portuguès ja es lamentava que l'horari del partit els perjudicava, i ahir hi va insistir amb vehemència. Però el cert és que els blancs van desaprofitar totes les oportunitats de què van disposar. Özil no va estar encertat a la primera part, i a la segona la fusta va frustrar les ocasions d'Adebayor i Cristiano Ronaldo, que només ha marcat dos gols en les set últimes jornades de Lliga. Els atacs del Madrid no van donar resultat durant el partit, així que Mourinho va decidir mantenir l'ofensiva a la sala de premsa. "Els que fan els horaris se'n riuen a la meva esquena", va afirmar.

Actualitzat
Al Reial Madrid se li va tornar a escapar mitja Lliga a Riazor. Els blancs no van passar de l'empat a zero i aquesta nova ensopegada a domicili els allunya a set punts del Barça a la classificació. Però en comptes de fer una mica d'autocrítica, José Mourinho va repetir el mateix discurs victimista de sempre després del partit, basat en les excuses per la composició d'un calendari que considera injust per als interessos del seu equip.

"Tornem a la història de sempre, al calendari. Després de jugar a Europa el més normal és jugar en diumenge, però la gent se'n riu de mi a les nostres esquenes. Si analitzem les dates des de l'inici de la temporada, ho puc demostrar", va assegurar visiblement molest. No satisfet amb aquest argument, Mourinho va insistir amb les seves queixes: "Encara que se'n riguin a la meva esquena continuaré defensant els interessos del meu equip. El calendari està fet per gent que sap el que ha fet. El més normal era jugar el diumenge. Se'n riuen a la meva esquena perquè s'amaguen, fan el que volen i ho seguiran fent, però jo com a entrenador haig de denunciar-ho", va afegir.

Les queixes de Mourinho també van esquitxar al seu rival d'ahir, un Deportivo que segons la seva opinió va jugar amb molta més intensitat que en partits anteriors. "Si el Deportivo juga sempre així, estaria a la UEFA. El que has de preguntar és per què no juguen així sempre. Els he vist jugar moltes vegades aquesta temporada i no hi ha comparació, perquè la diferència és enorme entre aquest partit i altres", va assegurar.

Esgotat el repertori de queixes i lamentacions, Mourinho va reconèixer que els set punts de diferència "són molts, però les matemàtiques juguen un paper important i encara no és una situació definitiva, i continuarem lluitant".
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut