José Mourinho, durant la roda de premsa posterior al partit
Futbol

Mourinho replica a la dona de Benítez: "Que s'ocupi de la dieta del seu marit"

El tècnic del Chelsea ha demostrat que no accepta cap crítica i ha disparat amb bala contra l'entorn del tècnic madridista, un dels seus objectius predilectes

Actualitzat

El tècnic José Mourinho ha respost a la sala de premsa a les declaracions de Montserrat Seara, dona del nou tècnic del Reial Madrid Rafa Benítez, que havia comentat dies enrere que l'entrenador madrileny es dedica a "anar desfent els embolics" causats pel portuguès.

"Amb tots els respectes, la senyora està una mica confusa. Hauria d'ocupar el seu temps d'una millor manera, com per exemple, cuidant la dieta del seu marit", ha replicat el controvertit tècnic del Chelsea.

Mourinho ha recordat que tant al Chelsea com al Reial Madrid el van substituir altres tècnics abans de l'arribada de Benítez. "Només va venir just darrere meu a l'Inter de Milà i allà va destrossar el millor equip d'Europa", ha assegurat en referència a la Champions que va guanyar l'any 2010 amb l'equip milanès.

Sobre el partit contra el Barça, "Mou" ha dit que "estem en pretemporada i això s'ha notat. A més a més, el millor jugador del món està de vacances i això marca la diferència." També ha dit: "He felicitat Luis Enrique perquè hem tingut un bon entrenament per als nostres jugadors i això és el que volíem", ha dit. 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut