Reial Madrid

Mourinho no descarta més fitxatges tot i reconèixer que està content amb la plantilla

Mentre el Barça troba solucions a casa, el Madrid les busca fora. Els blancs no renuncien a l'alemany Mesut Özil, que ja s'ha encarregat de pressionar el seu club, el Werder Bremen, perquè l'alliberi. Mourinho encara necessita algunes peces per completar la plantilla i no descarta l'arribada d'algun jugador més abans de l'inici de la Lliga. La lesió d'Ezequiel Garay, que estarà vuit setmanes de baixa per una lesió a la ròtula, podria forçar el Madrid a fitxar un altre defensa, tot i que la prioritat és Özil, per qui estaria disposat a pagar nou milions d'euros.

Actualitzat
José Mourinho ha passat balanç del primer mes de feina al club blanc. El tècnic portuguès ha tret importància a les lesions que estan afectant l'equip, sobretot en la zona defensiva, i s'ha mostrat content amb el treball dels seus jugadors, tot i que no ha descartat l'arribada d'algun reforç més abans de l'inici de la Lliga.

"Estic content amb els jugadors que tinc a disposició. No puc esperar més del que l'equip m'està donant amb la poca feina que hem fet fins ara. Òbviament no som tàcticament un equip, però la mentalitat és bona", ha assegurat.

Mourinho també s'ha declarat satisfet pel rendiment dels seus jugadors en l'amistós contra el Bayern de Munic i ha elogiat la figura d'Iker Casillas. Per acabar, el portuguès ha avançat l'equip titular que s'enfrontarà a l'Standard de Lieja dimarts que ve, segons ell, per evitar especulacions de la premsa.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut