Futbol

Mourinho no continuaria la temporada que ve al Reial Madrid i podria entrenar el PSG

Segons ha explicat el programa "Esport club" de TV3, José Mourinho no continuaria la temporada que ve a la banqueta del Reial Madrid. La font de la notícia és Pinto da Costa, el president del Porto i home pròxim a Mou. A la llotja de l'estadi Lluís II a Mònaco, Pinto da Costa va assegurar que Mourinho entrenarà el PSG la temporada que ve. El club parisenc, en mans d'un grup empresarial del Qatar, és un dels nous rics del futbol europeu.

Actualitzat
José Mourinho té un pla. El pla és senzill: destronar el Barça d'una vegada i després deixar el Madrid al final de temporada. Sí, té contracte per quatre anys, n'hi quedaran dos més. I què? Mourinho té un aliat amb molts diners. És Hamad bin Jassem, cosí de l'emir de Qatar i cap visible d'una organització molt poderosa. Qatar Investment Authority és un fons d'inversió creat pel govern qatarí per moure els diners que obté del petroli. Entre altres, té el 15% de la borsa de Londres, el 17% de la Volkswagen, el grup Harrod's, que va comprar a Mohamed Al-Fayed l'any passat i la productora de cinema Miramax, del grup Disney.
 
I què hi té a veure Mourinho, en tot això? Doncs que Qatar Investment Authority també va adquirir al mes de maig el 70% del París Saint-Germain. El club parisenc és el que ha gastat més en fitxatges aquest estiu, més de 90 milions d'euros, diners provinents del petroli qatarí que gestiona l'amic de Mourinho. L'ego del portuguès no té límits. Ha guanyat les millors lligues, però ara té un repte gegantí, passar davant del Barça. Però encara es vol superar: vol posar el París Saint-Germain al mapa dels millors equips d'Europa, reflotar-lo, salvar-lo, com aquell qui diu. Per això últimament està tan nerviós. El temps se li acaba. A la Supercopa va perdre una gran ocasió per derrotar el Barça i començar a canviar el cicle. Hamad bin Jassem té molts arguments en forma de bitllets per convèncer qualsevol. En tindrà prous perquè Mou deixi tirat el Madrid a final de temporada?
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut