Mourinho ha vist en directe el partit entre el Brighton i el Middlesborugh (Reuters)
Futbol Internacional

Mourinho nega que es prengui un any sabàtic i assegura que està a punt per tornar a entrenar

El tècnic portuguès ha emès un comunicat dos dies després de ser destituït com a entrenador del Chelsea per negar de forma rotunda que tingui la intenció de prendre's un descans

David CarballoActualitzat

José Mourinho ha emès un comunicat de premsa dos dies després de ser destituït com a entrenador del Chelsea per negar de forma rotunda que tingui la intenció de prendre's un any sabàtic i assegura que el seu desig és tornar a entrenar al més aviat possible.

En el comunicat de set paràgrafs escrit en tercera persona pels seus encarregats de premsa, CAA Sports i Polaris Sports, Mourinho dóna les gràcies als aficionats del conjunt "blue", dóna més detalls de la seva sortida del Chelsea i explica els seus plans immediats de futur. 

El tècnic portuguès ha volgut matisar que la seva destitució no va ser de "mutu acord" amb el Chelsea, contradient la versió oficial del conjunt londinenc. "Durant la seva carrera, José [Mourinho] ha decidit alguns cops deixar un club, però només al Chelsea ha estat el club qui ha decidit que havia de marxar", revela.

Sobre el seu futur immediat, Mourinho explica que de moment seguirà vivint amb la seva família a Londres, però que en cap cas es prendrà un any sabàtic. "No es prendrà cap any sabàtic. No està cansat, no ho necessita. És positiu i mira endavant", afirma el comunicat, que també confirma que el portuguès no té previst concedir cap entrevista. 

Mourinho, espectador del Brighton-Middlesbrough

Mourinho ha aprofitat el temps lliure per anar a veure en directe el partit de la Championship entre el Brighton i el Middlesbrough que entrena Aitor Karanka, que va ser el seu segon entrenador durant la seva etapa al Reial Madrid. El portuguès ha vist en directe com l'equip de Karanka s'ha imposat per 0 a 3 i és el nou líder de la Segona Divisió anglesa. L'exdavanter de l'Espanyol Cristhian Stuani, autor d'un dels gols de la victòria del seu equip, ha penjat una fotografia al seu compte de twitter on se'l veu somrient al costat del tècnic portuguès.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut