Reial Madrid

Mourinho, molest amb les crítiques a Essien, respòn: "Higuaín farà de lateral esquerre"

Mourinho ha confirmat que compta amb Sergio Ramos per al partit a l'Iberostar Estadi de Mallorca. El central andalús no s'ha entrenat els dos últims dies per problemes físics però finalment ha entrat a la convocatòria ja que, segons Mou, "el jugador pensa en l'equip i tot i no poder treballar amb els companys vol fer un esforç". Cal recordar que el Madrid té de baixa en defensa Marcelo, Coentrao i Arbeloa. Mourinho ha utilitzat la ironia quan algun periodista ha criticat Essien: "Higuaín serà el lateral esquerre a Mallorca".

Actualitzat
Mourinho ha confirmat que compta amb Sergio Ramos per al partit a l'Iberostar Estadi de Mallorca. El central andalús no s'ha entrenat els dos últims dies per problemes físics però finalment ha entrat a la convocatòria ja que, segons Mou, "el jugador pensa en l'equip i tot i no poder treballar amb els companys vol fer un esforç". Cal recordar que el Madrid té de baixa en defensa Marcelo, Coentrao i Arbeloa.

Un altre dels jugadors que podria entrar a formar part de la defensa és Essien, a qui s'ha criticat en l'entorn madridista pel seu partit contra el Borussia. Mourinho ha respòs amb ironia de la bona quan li han preguntat si el faria jugar de lateral: "Diumenge de lateral esquerre jugarà Higuain. És ràpid, centra bé amb l'esquerra... marca gols també amb l'esquerra...Essien juga al mig camp o no juga".

Sobre el rival, el Mallorca, n'ha parlat poc el tècnic portuguès. Tan sols ha dit que a l'illa balear sempre empata o guanya amb dificultats.


VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut