Futbol

Mourinho lamenta la falta de gol del seu equip, que només n'ha marcat sis en cinc jornades de Lliga

Al Reial Madrid li costa marcar gols i per això ha perdut el liderat de la Lliga. L'empat a 0 contra el Llevant i la falta d'encert dels seus davanters comencen a preocupar José Mourinho. Al Ciutat de València, els blancs, tot i dominar el joc i disposar d'algunes oportunitats, les van desaprofitar totes. En acabar el partit, Mourinho va lamentar la poca voluntat ofensiva del Llevant, tot i ser un equip en zona de descens que jugava amb set baixes. Després de cinc jornades disputades, el Madrid només ha marcat sis gols, una xifra demolidora per a un equip que aspira a guanyar el títol.

Actualitzat
"Em preocupa no materialitzar en gols la quantitat de futbol ofensiu i oportunitats que tenim. No és normal necessitar tantes oportunitats per marcar." Amb aquesta frase, José Mourinho va expressar la seva preocupació per la falta de gol de l'equip en aquest inici de temporada. L'empat a zero al camp del modest Llevant va deixar el Madrid sense liderat i va evidenciar que el conjunt blanc té molts problemes d'eficàcia ofensiva.

Tot i disposar de jugadors de qualitat com Cristiano Ronaldo, Higuaín i Benzema, el Madrid està patint una preocupant sequera golejadora en aquest inici de temporada. Els blancs han fet un total de 105 rematades i només han marcat sis gols en cinc jornades, un percentatge d'encert ridícul que no arriba al sis per cent. Per aquest motiu, Mourinho va insistir que per aquest motiu el seu equip ja ha perdut quatre punts a domicili, malgrat demostrar una gran solidesa defensiva, amb només un gol encaixat. "Preocupa perquè per no marcar hem perdut quatre punts", va reconèixer el tècnic portuguès amb cara de pomes agres.

Però Mourinho també va deixar alguna de les seves perles i va acusar els jugadors granota de fer teatre. En una jugada, Cristiano Ronaldo va deixar anar el peu a Del Horno; però, en la seva reacció, Mourinho el que va desaprovar és que el basc acabés a terra i es va encarar amb la banqueta local.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut