José Mourinho ha fet un gest al final del partit entre la Juventus i el Manchester United que no ha agradat gens a l'afició "bianconera" (Reuters)
Lliga de Campions

Mourinho justifica el gest que ha fet al final del triomf del Manchester United sobre la Juventus: "M'han insultat els noranta minuts"

L'entrenador portuguès ha desafiat l'afició del Juventus Stadium després que el seu Manchester United ha remuntat a les acaballes del partit

Actualitzat

José Mourinho ha tornat a ser protagonista per la seva actitud en un terreny de joc i és que, quan ha acabat el partit de Champions que el seu Manchester United ha jugat al Juventus Stadium i que ha guanyat amb una remuntada (1-2), el tècnic portuguès ha saltat a la gespa posant-se una mà a l'orella, un gest desafiant que ha encès els ànims entre l'afició "bianconera".

Posteriorment, José Mourinho ha donat les seves explicacions per justificar la seva actitud a la televisió italiana Sky Sport:

"M'han insultat durant els 90 minuts i jo he vingut aquí per fer la meva feina, res més. No he ofès ningú, només he fet el gest que volia escoltar alguna cosa més. Han insultat també la meva família i a la interista"

Ja en roda de premsa, ha donat una volta més a la seva justificació:

A l'hora de valorar el partit en el vessant estrictament esportiu, Mourinho s'ha mostrat satisfet pel joc dels seus homes:

"El nostre partit ha estat d'alt nivell, hem jugat molt bé. No podem ser millors que això. Hem guanyat contra un equip que juga amb objectius diferents que els nostres en tots els nivells. Ha estat una sort que hem buscar perquè hem fet un partit molt positiu"

 

Anar al contingut