Reial Madrid

Mourinho i Karanka no faran cap roda de premsa prèvia a la visita de l'Athletic Club al Bernabéu

El Reial Madrid s'entrenarà aquest divendres a la tarda per preparar el partit contra l'Athletic Club de Bilbao al Santiago Bernabéu. José Mourinho, que complirà contra els bascos el segon partit de sanció, continuarà sense fer declaracions abans d'aquest matx. Tampoc el seu ajudant, Aitor Karanka, compareixerà davant els mitjans de comunicació el dia abans del partit, com ja va fer la setmana passada abans d'enfrontar-se a l'Sporting de Gijón. En plena escalada d'escalfament prèvia al clàssic que es disputarà el 29 de novembre al Camp Nou, el club blanc ha preferit aplicar la llei del silenci. L'Athletic intentarà trencar la ratxa de cinc derrotes en les seves cinc últimes visites a l'estadi madridista.

Actualitzat
El Madrid ha cancel·lat la roda de premsa d'Aitor Karanka, la compareixença prèvia al partit Madrid-Athletic Club de Bilbao. José Mourinho s'asseurà a la graderia del Bernabéu perquè el portuguès complirà el segon partit de sanció i Karanka ocuparà la banqueta. Per segona setmana consecutiva, però, Karanka no farà la roda de premsa prèvia.

La plantilla madridista s'entrenarà aquesta tarda a Valdebebas. Al final de la sessió preparatòria hi haurà la convocatòria per al partit contra l'Athletic, però no compareixerà davant els mitjans de comunicació cap integrant del cos tècnic del Madrid, i tampoc ho farà cap jugador. Tot i que a la Lliga de Campions la UEFA obliga per normativa la compareixença del tècnic el dia abans i després dels partits i en el cas de no complir-ho els tècnics poden ser sancionats, la Lliga de Futbol Professional deixa la decisió final en mans dels clubs. El Madrid, després de tota la polseguera aixecada pel "cas Preciado" i per no escalfar més l'ambient de cara al clàssic al Camp Nou, ha preferit aplicar la llei del silenci.

El Madrid està pendent de l'evolució de Cristiano Ronaldo, que no va participar en l'entrenament de dijous a causa d'una contusió al bessó. Si, com es preveu, Cristiano es recupera, el Madrid jugaria amb l'onze de gala.

Pel que fa a l'Athletic, l'equip de Caparrós intentarà trencar la ratxa negativa com a visitant després d'haver sumat, en competició de Lliga, tres derrotes i un empat als quatre últims desplaçaments. Per al partit contra el Madrid, Caparrós recupera Amorebieta, però no podrà disposar de Gurpegui, Castillo i Koikili per sanció, ni d'Aitor Ocio i Toquero, per lesió.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut