Lliga de Campions

Mourinho: "Hem de demostrar que som millors del que es va veure en l'anada"

Manchester United i Sevilla es veuen les cares demà a Old Trafford (20.45/TV3) en partit corresponent a la tornada dels vuitens de final de la Champions. En l'anada, al Sánchez Pizjuán, no hi va haver gols (0-0)

Actualitzat

José Mourinho ha afirmat que el partit de demà contra el Sevilla (20.45/TV3) serà "molt difícil". Fa tres setmanes, el Manchester United va empatar al camp dels andalusos (0-0) en un enfrontament que no va deixar gens satisfet el tècnic portuguès.

"El de demà és un partit molt difícil en el qual intentarem demostrar que som millors del que es va veure en l'anada."

Mourinho no ha volgut parlar dels quarts de final.

"Només tinc un nom al cap: el del Sevilla. Si passem ronda, no m'importa qui ens toqui. Segur que serà un dels grans del futbol europeu."

L'entrenador del Manchester United ha confirmat en la prèvia del partit que el migcampista francès Paul Pogba, que no va jugar dissabte passat contra el Liverpool, s'ha entrenat aquest matí quan ha marxat la premsa, que tenia accés als primers 15 minuts de la sessió preparatòria dels anglesos. Tot i això, no ha volgut dir si entrarà en la convocatòria per a demà.

"Frank de Boer és el pitjor tècnic de la història de la Premier"

Finalment el tècnic portugués s'ha referit al seu col·lega Frank de Boer:

 "He llegit el que ha dit el pitjor entrenador en la història de la Premier League, dient que no és bo per Rashford tenir un tècnic com jo. Si Rashford fos entrenat per Frank aprendria a perdre, perquè ell ha perdut tots els partits com entrenador a la Premier. I Marcus vol guanyar. No juga tots els partits perquè té 20 anys, però està feliç aquí. Van Gaal el va pujar al primer equip, està entre els cinc jugadors amb més partits de les dues últimes campanyes. Estic content amb ell"

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut