Reial Madrid

Mourinho frena l'eufòria després de guanyar al Camp Nou i encara no es veu campió de Lliga

José Mourinho no va parlar un dia més en roda de premsa i va deixar que fos el seu segon, Aitor Karanka, qui donés la cara davant els mitjans de comunicació. Ni el fet d'haver guanyat per primera vegada com a tècnic al Camp Nou el va fer canviar d'opinió. Però el portuguès, després de felicitar els seus jugadors pel triomf, va voler enviar-los un clar missatge de prudència al vestidor de l'estadi blaugrana un cop acabat el clàssic. "Que ningú cregui que la Lliga està guanyada", va dir Mou. Un missatge que tant Karanka com els futbolistes van entendre a la perfecció.

Actualitzat
Rebuda multitudinària a Barajas

L'expedició del Reial Madrid va arribar a casa al voltant de la 1 de la matinada. A l'aeroport de Barajas els esperaven molts seguidors per celebrar la victòria al camp del màxim rival i, per descomptat, el que significa: set punts d'avantatge quan només queden quatre partits per al final de la temporada. Els aficionats blancs, però, es van quedar amb un pam de nas perquè els jugadors no van sortir per la via habitual, sinó que un autocar els va recollir a la pista. Pràcticament ningú no els va veure marxar.

Ara, la plantilla del Madrid tindrà poc temps per assaborir la victòria. Ja està concentrada de cara a la tornada de les semifinals de Lliga de Campions. Dimecres, al Bernabéu, volen capgirar l'eliminatòria contra el Bayern de Munic després del 2 a 1 de l'anada.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut