Futbol

Mourinho és sancionat amb dos partits, i Tito amb un, pels incidents de la Supercopa d'Espanya

José Mourinho, entrenador del Reial Madrid, ha estat suspès amb dos partits i Tito Vilanova, segon tècnic del Barça, amb un pel comitè de competició de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), en relació amb l'incident entre tots dos de la Supercopa d'Espanya. L'incident va ocórrer en els minuts finals del clàssic de la Supercopa d'Espanya, disputat l'últim 17 d'agost. Les sancions s'han de complir als partits de Supercopa.

Actualitzat
Dos partits de sanció a José Mourinho, i 600 euros de multa al portuguès, per posar el dit a l'ull a Tito Vilanova durant la tornada de la Supercopa. A Tito Vilanova, el jutge únic de competició li ha imposat un partit de sanció per tornar-s'hi, i també una multa de 600 euros. En principi, la sanció demanada per a Mourinho era considerada lleu, i la petició de l'instructor de l'informe era de tres partits.

José Mourinho i el Reial Madrid van presentar al·legacions, dient que durant tot el partit hi havia hagut provocacions per part blaugrana. El jutge no explica en la seva sentència quines eren aquestes provocacions, però les considera acceptables i, per tant, ha reduït la sanció a només dos partits. A més, diu que en cap cas es pot dir que hi hagués intenció per part de Mourinho de ferir Tito Vilanova, i que el portuguès no va provocar cap lesió al segon entrenador blaugrana.

Tampoc considera que la repercussió mediàtica que va provocar l'agressió pugui servir per agreujar la sanció. En el cas de Tito Vilanova, el FC Barcelona no va presentar cap mena d'al·legació a l'informe, i vistes les imatges, el jutge ha considerat que la provocació existia per part de Mourinho. Ara, tots dos disposaran de deu dies per interposar un recurs al Comitè d'Apel·lació.

Compliran les sancions a la Supercopa

Tots dos compliran aquesta sanció a la Supercopa i no pas a la Lliga. El Comitè ho argumenta perquè han catalogat com a lleus les dues infraccions.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut