Futbol internacional

Mourinho es manté desafiant tot i viure els pitjors moments de la seva carrera amb el Chelsea

El Chelsea està protagonitzant un mal començament de temporada. Tot i això, el seu tècnic manté el caràcter que l'ha fet guanyar tants seguidors...i detractors

Actualitzat

El Chelsea de José Mourinho ha tingut una nova ensopegada a la Premiere. L'equip que dirigeix el portuguès ha caigut davant del Southampton per 1 a 3. Després de sumar només 8 dels 24 punts disputats fins ara, es troba massa a prop dels últims llocs de la classificació.

Tot i que els locals han obert el marcador a Stamford Bridge, no han pogut evitar la seva quarta derrota en vuit jornades de Lliga. Un resultat que, unit a la desfeta a la Lliga de Campions de dimarts davant del Porto (2-1), fa ben evident la crisi dels "blues".

Mourinho, que abans de perdre contra el Southampton ja havia reconegut que està vivint "el pitjor moment de la seva carrera", s'ha mostrat desafiant després de la derrota. El portuguès, que s'ha queixat de l'actitud dels àrbitres respecte el seu equip, ha manifestat que no pensa dimitir perquè "el Chelsea no pot tenir un millor entrenador. Hi ha entrenadors del meu nivell, però no millors. Vull el millor pel meu club i el millor és que jo segueixi".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut