Lliga de Campions

Mourinho dóna descans a set jugadors per al duel contra l'Ajax pensant en el clàssic

José Mourinho ha deixat fora de la convocatòria per al partit que jugarà contra l'Ajax a l'Amsterdam Arena, on tancarà la seva participació a la fase de grups, set jugadors del primer equip, que podrien tenir un paper protagonista en el clàssic de dissabte, al Santiago Bernabéu, davant el Barça. Són Iker Casillas, Sergio Ramos, Marcelo, Pepe, Khedira, Lass i Cristiano Ronaldo. Per Mourinho, serà una bona oportunitat per a homes com Kaká i Marceloa, "que surten de lesions de molt temps i necessiten jugar", i per a futbolistes com "Adán o Granero, que no estan jugant gaire i que, per ells, cada minut és d'experiència i oportunitats". Mourinho també ha dit que per ells és un "partit més" i que és tens, principalment per a "la premsa" i els aficionats, que així "no es preocupen de coses més importants".

Actualitzat
De la mateixa manera que va fer Guardiola per al partit dels blaugranes contra el BATE, Mourinho donarà l'oportunitat a jugadors del filial. Pels blancs, el partit és un tràmit, ja que ja són primers de grup, si bé és cert que tenen a l'abast l'opció d'acabar la primera fase de la Lliga de Campions imbatuts, un rècord que no aconsegueix ningú des de la temporada 2002-2003, quan el va assolir el FC Barcelona de Louis van Gaal.

A pocs dies del clàssic davant el Barça -que es podrà seguir en directe, dissabte, a partir de les 10 de la nit per TV3-, el tècnic portuguès recupera a la convocatòria Álvaro Arbeloa i Xabi Alonso. El defensa supera unes molèsties musculars que arrossegava i que el van obligar a perdre's tres partits. El migcentre basc, de la seva banda, torna després de no anar convocat per sanció a l'últim partit que el seu equip va jugar, contra l'Sporting a Gijón. Mourinho, que ha confirmat que Higuaín i Benzema tindran minuts, ja només té un jugador lesionat. És el portuguès Ricardo Carvalho, que continua el procés de recuperació de l'esquinç que té al genoll dret.

La titularitat a la porteria serà per a Antonio Adán, amb qui viatgen dos porters més del filial: Tomás Mejías i Pacheco. La llista de jugadors del filial la completen el lateral portuguès Pedro Mendes i l'extrem Jesé Rodríguez.

Treu importància al clàssic

Mourinho ha volgut restar tensió al clàssic de dissabte explicant que pels jugadors i els tècnics "és un partit normal que val tres punts". El tècnic portuguès ha expressat que és un partit tens principalment per als aficionats, "que mentre parlen de futbol no es preocupen de coses més importants", i la premsa. En declaracions fetes a la cadena Telemadrid, Mourinho no s'ha volgut manifestar sobre la no sanció a Piqué per haver forçat voluntàriament la cinquena groga, ja que hi ha una diferència de criteri entre la Federació Espanyola i la UEFA. "És una pregunta per als periodistes, ja coneix tothom la meva opinió", ha expressat el tècnic del Madrid.

L'Ajax se la juga

A diferència del Madrid, l'Ajax se la juga davant la seva afició en el partit que dimecres podrà ser seguit en directe per TV3. L'equip dirigit per Frank de Boer necessita puntuar per ser segon de grup i accedir als vuitens de final. El tècnic "ajacied" i exjugador del Barça afronta la visita madridista "amb confiança" i esperant "no necessitar l'ajuda del Dinamo de Zagreb". Els holandesos seran a vuitens si com a mínim empaten. Si perden, hauran d'esperar que el Dinamo impedeixi la victòria de l'Olympique de Lió. Si els francesos aprofiten una ensopegada de l'Ajax, empataran a punts i s'haurà de mirar la diferència de gols.




NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut