José Mourinho, durant el Chelsea-Manchester United (EFE)
Futbol

Mourinho diu que la seva vida a Manchester "és un desastre"

El tècnic portuguès explica les dificultats del seu desembarcament a Manchester, separat de la seva família i rodejat pels mitjans a totes hores

Marc BéjarActualitzat

José Mourinho no està tenint una adaptació fàcil en el seu nou repte al Manchester United. A més d'un inici de temporada amb algunes ensopegades a nivell esportiu, el portuguès tampoc està vivint una situació gaire més fàcil pel que fa a la seva vida fora dels terrenys de joc. El tècnic ha reconegut que "la meva vida és un desastre", fruit de la situació personal que l'acompanya.

Sense casa pròpia, encara viu en un hotel de la ciutat, i en una entrevista a Sky Sports ha explicat que li està costant acostumar-se a viure sol, separat de la seva família. "Els meus fills viuen a Londres i ho tenen tot allà", un fet que, per primer cop, està separant els seus camins. Habituat a ser el centre de totes les mirades, "the special one" ha lamentat també la persecussió que està vivint dels paparazzi cada cop que trepitja el carrer.

Sumat a les circumstàncies personals, a Mourinho se li acumulen els problemes també a nivell esportiu. En les darreres setmanes, la premsa anglesa ha apuntat als seus problemes amb Wayne Rooney, icona dels Red Devils. El futbolista anglès s'ha quedat a la banqueta en els quatre darrers partits. Aquest dimecres, el tècnic podria utilitzar-lo en el duel ciutadà a la Copa de la Lliga contra el City. L'equip de Pep Guardiola, que ja va superar el conjunt del portuguès a la Premier, podria seguir agreujant uns problemes que, com el mateix Mou explica, van més enllà del futbol.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut