Futbol

Mourinho diu que Guardiola està molt protegit pels mitjans i augura problemes al Barça quan Puyol i Xavi es retirin

El tècnic del Reial Madrid, José Mourinho, no pot dormir tranquil, i això és evident, perquè sigui on sigui o parli per a qui parli sempre acaba referint-se al Barça i als diferents protagonistes blaugrana. Aquest cop ho ha fet en una entrevista concedida a "Sky Sports", en què explica que Josep Guardiola està molt protegit pels mitjans de comunicació catalans, com si es trobés en una bombolla. A més, el tècnic portuguès pronostica que quan Carles Puyol i Xavi Hernández es retirin, al Barça li serà impossible clonar dos jugadors com ells. A més, també fa referència a la filosofia del club blaugrana, de la qual diu que "no és comparable a qualsevol altre club".

Actualitzat
A més, en la mateixa entrevista el tècnic del Reial Madrid va confessar que no sap si continuarà al club blanc la pròxima temporada prenent com a exemple la seva estada al Chelsea i a l'Inter. "No ho sé. Jo estimava el Chelsea i vaig pensar que m'hi quedaria la resta de la vida, però pocs mesos després era fora."

El que sí que sap és que Guardiola continuarà dirigint el Barça una temporada més, i és que "el Pep és a casa seva, en el que jo anomeno el seu jardí, el lloc on va néixer. Allà tothom ho sap tot, i ell està altament protegit per la premsa local", assegura Mourinho. A banda d'això, el tècnic creu que al Barça li costarà molt trobar jugadors del nivell de Puyol i Xavi quan aquests es retirin. "Quan acabin la seva carrera n'intentaran produir altres de semblants, tot i que els clons en el futbol són impossibles, perquè, si s'aconsegueixen, sempre seran pitjors que els originals", assegura el portuguès.
Anar al contingut