Futbol

Mourinho diu que guanyar la Supercopa contra el Barça no és la seva prioritat

El Barça i el Madrid es juguen aquest dimecres el primer títol de la temporada, la Supercopa d'Espanya. José Mourinho, però, ha volgut treure importància al fet de guanyar o perdre aquest títol, i diu que està més preocupat per verificar si l'actitud del seu equip en la segona part a Getafe va ser un fet puntual. Modric i Pepe han entrat a la convocatòria.

Actualitzat
El Barça i el Madrid es juguen aquest dimecres el primer títol de la temporada, la Supercopa d'Espanya. José Mourinho, però, ha volgut treure importància al fet de guanyar o perdre aquest títol, i diu que està més preocupat per verificar si l'actitud del seu equip en la segona part a Getafe va ser un fet puntual.

El portuguès no ha revelat si Modric jugarà al partit d'aquest dimecres. S'ha limitat a dir que creu que no necessitarà gaire temps per agafar la forma i que aviat estarà a punt. De moment, el flamant fitxatge del Reial Madrid ha entrat a la convocatòria igual que Pepe. Mourinho ha convocat tots els seus jugadors disponibles, 23 en total.


NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut