Futbol

Mourinho creu que Messi "no mereix guanyar la Pilota d'Or aquesta temporada"

L'entrenador del Reial Madrid, José Mourinho, comença a escalfar la Supercopa d'Espanya de finals de mes afirmant que Leo Messi "no mereix la Pilota d'Or perquè no ha guanyat res important aquesta temporada". Segons el seu raonament, el premi hauria de recaure, abans que en l'argentí, en un jugador del Chelsea, del Reial Madrid o del Manchester City.
En una entrevista concedida durant la gira de l'equip blanc pels Estats Units, el tècnic portuguès ha comentat que "el futbol és un esport col·lectiu i el premi ha de ser per un jugador d'un equip que hagi guanyat alguna cosa important. Qui ha guanyat les competicions més importants? El Chelsea, que s'ha emportat la Lliga de Campions, el Reial Madrid, que ha guanyat la Lliga més difícil, o el Manchester City, que s'ha imposat en el campionat més mediàtic", ha dit.

"La temporada passada, Messi va marcar més gols, però va guanyar la Copa del Rei. Cristiano Ronaldo va marcar menys gols, però va guanyar la Lliga i amb la seva selecció va arribar a les semifinals de l'Eurocopa. Per mi, és millor Cristiano".

Barça i Reial Madrid es trobaran el 23 d'agost, en el partit d'anada de la Supercopa d'Espanya, al Camp Nou.