Futbol

Mourinho: "Alguns equips regalen els seus partits contra el Barça"

48 hores li ha costat al Reial Madrid canviar el que Mourinho va qualificar de "camp de patates". Una vintena de camions han portat l'herba des d'Eslovàquia al mòdic preu de 350.000 euros. I tot per culpa de la plaga de fongs que va provocar una fuita d'oli del tractor que s'encarrega del manteniment de la gespa del Bernabéu. La nova catifa verda s'estrenarà el 3 d'octubre contra el Deportivo. Abans, però, el conjunt blanc defensarà aquest dissabte el seu lideratge a la Lliga al camp del Llevant, un partit, "a priori", assequible. El tècnic portuguès, però, veu difícil acabar amb l'hegemonia del Barça, perquè considera que alguns equips regalen els seus partits contra el conjunt blaugrana.

Actualitzat
Amb la tranquil·litat que el caracteritza, però, un dia més José Mourinho ha disparat amb bala. Aquest divendres, el portuguès ha assegurat que la Lliga està caríssima i que en el frec a frec amb el Barça la competició està adulterada, perquè, segons la seva opinió, alguns equips regalen els seus partits quan s'enfronten al conjunt blaugrana.

Les crítiques també se les emporta l'egoista Cristiano Ronaldo, defensat un cop més pel tècnic blanc, que ha elogiat "l'egoisme positiu" del seu compatriota. "Hi ha jugadors que tenen unes característiques que és difícil canviar i que la millor opció és no canviar. Hi ha entrenadors que defensen que un davanter centre ha de ser egoista i en comptes de ser criticat per ser-ho, dóna més qualitat, perquè sempre veu porteria, el primer toc sempre va orientat a porta i el primer pensament és fer gol", ha assegurat.

"Per mi és un egoisme positiu, és una gran característica dels atacants que fan molts gols. Si aconsegueixes barrejar aquest egoisme positiu en benefici de l'equip, la situació és perfecta. Jo quan jugava al meu nivell no podia ser egoista, perquè perdia la pilota, no tenia qualitat per ser individualista. Per ser-ho has de ser un jugador que desequilibra moltíssim com els nostres", ha afegit.

Els blancs viatgen aquest divendres a València, on dissabte, sense Pepe, sancionat, defensen el lideratge de la Lliga contra el Llevant. Amb cinc lesionats, Mourinho ha citat el jugador del filial José Carlos en una llista formada per 20 futbolistes. Per la seva part, el Llevant, després d'aconseguir la seva primera victòria de la temporada al camp de l'Almeria, afrontarà el duel amb un total de set baixes. Tot i les nombroses absències, el tècnic granota, Luis García, no descarta donar la sorpresa contra el líder del campionat.
Anar al contingut