Reial Madrid

Mourinho: "Al final de la temporada decidirem amb tranquil·litat que és el millor per a tots"

José Mourinho no ha volgut confirmar ni desmentir si continuarà a la banqueta del Reial Madrid la pròxima temporada. Després que el president de Canillas, l'equip de futbol on juga el seu fill, afirmés que el portuguès li va confirmar que no seguiria entrenant el Madrid, el tècnic madridista ha assegurat que el més important ara mateix és acabar bé la temporada i que la decisió sobre el seu futur és millor prendre-la amb tranquil·litat un cop finalitzi l'actual campanya.

Actualitzat
José Mourinho no ha volgut confirmar ni desmentir si continuarà a la banqueta del Reial Madrid la pròxima temporada. Després que el president de Canillas, l'equip de futbol on juga el seu fill, afirmés que el portuguès li va confirmar que no seguiria entrenant el Madrid, el tècnic madridista ha assegurat que el més important ara mateix és acabar bé la temporada i que la decisió sobre el seu futur és millor prendre-la amb tranquil·litat un cop finalitzi l'actual campanya. "El Canillas té un petit problema, que té un president a qui li agrada massa la premsa", ha criticat abans de donar voltes sobre el seu futur immediat.

"Ja he dit que la meva relació amb el president i la resta de directius és molt bona. Això permet que ens puguem seure a analitzar les coses amb tranquil·litat: el que és millor per al Reial Madrid, per al president, per a tots. Amb mi no hi ha problemes, gràcies a les nostres personalitats i relacions afectives. Amb tranquil·litat arribarem a la conclusió que serà millor per a tots. hi ha una cosa que és el millor: arribar a la final de la Champions, guanyar l'Atlètic, guanyar la final de Copa. Després ja prendrem una decisió", ha afirmat.

Davant la insistència dels periodistes a la roda de premsa sobre la seva continuïtat, Mourinho ha insistit que el que s'ha de fer és prendre la millor decisió per a tots. "La decisió ha de ser la millor per a tots. És simple. No existeix l'entrenador perfecte, no hi ha el club perfecte, no hi ha l'entorn perfecte .. la situació perfecta no existeix. El fonamental és intentar acabar la temporada bé, aconseguir coses que estan encara molt lluny. Arribarem a conclusions que siguin el més positiu possible per a tots", ha afegit.

Casillas tornarà a ser suplent

Mou pràcticament no ha parlat de l'imminent partit de Lliga contra el Betis però sí que ha confirmat que Casillas tornarà a ser suplent malgrat trobar-se en perfectes condicions físiques. "Casillas estarà a la banqueta però està en perfectes condicions per jugar. No serà sorpresa si un dia juga però és perfercte per a mi i per a tothom tenir dos porters com ells", ha confirmat.

Per últim, Mourinho no ha volgut valorar el duel de semifinals de Champions contra el Borussia Dortmund però no se n'ha pogut estar de criticar el tècnic alemany Jurgen Klopp. "Vull mantenir la situació tal com està. Des que ha sortit el sorteig Klopp parla tots els dies. Sobre el partit no vull dir res més, dimarts ho farem. Durant aquestes dues setmanes hem treballat força en la preparació d'aquest partit", ha conclòs.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut