Lliga de Campions

Mourinho abandona la roda de premsa prèvia a l'Auxerre-Madrid molest per les preguntes dels periodistes

El tècnic del Reial Madrid, José Mourinho, va abandonar la roda de premsa prèvia al partit contra l'Auxerre molest per les preguntes dels periodistes sobre l'absència de Pedro León. Mou va explicar que el migcampista "no és Zidane, ni Maradona" i que si vol jugar "haurà de treballar millor". Davant la insistència dels periodistes en aquest tema, Mourinho, a mig camí entre l'empipada i la provocació, es va aixecar i va marxar de la sala de premsa. Abans de deixar plantats els periodistes, el portuguès va confirmar la titularitat de Benzema.

Actualitzat
Els mitjans de Madrid ja venien Pedro León com la gran solució als problemes de Madrid. Casualitats de la vida, Mourinho el va deixar fora de la llista, quan tot apuntava que l'ex del Getafe seria titular. Mourinho no en va tenir prou de deixar els informadors amb el pas canviat i va esclatar amb tota l'esplendor quan li van exigir que expliqués el perquè de l'absència.

El xou de Mou ja havia començat quan va definir l'Auxerre com un rival molt difícil i el grup del Madrid, també amb el Milan i l'Ajax, com gairebé el de la mort. El portuguès, de nou entre línies, es va referir al Barça quan va explicar que, en d'altres grups, el nivell és de Lliga Europa.

Benzema i deu més contra aquest difícil obstacle, ara mateix quart per la cua en el campionat francès. La capacitat de definició "merengue" passarà examen. L'Auxerre no podrà comptar amb Le Tallec i Mignot, lesionats.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut