José Mourinho reacciona durant el partit de futbol de la Lliga de Campions contra l'Steaua de Bucarest. (Foto: Reuters)
Futbol

Mourinho: "A Espanya quan t'insulten senten el que diuen, és un odi real"

El tècnic del Chelsea, el portuguès José Mourinho, va afirmar que els aficionats espanyols li dedicaven un "odi real" des de les grades, mentre que els seguidors anglesos són més "irònics". "Quan a Espanya et diuen 'fill de puta portuguès' saps que és un sentiment profund, un odi real", va dir l'exentrenador del Real Madrid al "The Guardian".

Actualitzat

El tècnic del Chelsea, el portuguès José Mourinho, va afirmar que els aficionats espanyols li dediquen un "odi real" des de les grades, mentre que els seguidors anglesos són més "irònics".

"Quan vas, per exemple, a països com Espanya i et diuen 'fill de puta portuguès', saps que és un sentiment profund. Un odi real. Senten el que diuen", va assenyalar Mourinho en una entrevista al diari britànic "The Guardian" .

L'extècnic del Reial Madrid va assenyalar que a Anglaterra, en canvi, "l'hostilitat és diferent, són més irònics". "M'agrada jugar a casa, sentir la passió dels aficionats del Chelsea, que estan contents de tenir-me en el seu equip, però també m'agrada jugar fora", va indicar el portuguès.

Mourinho, d'altra banda, va assenyalar que li agrada respectar la "cultura" futbolística del país on entrena. "A vegades penses que t'agradaria jugar com algun altre equip, com el Bayern o com el Barça, però, en primer lloc, has de jugar segons la cultura del país on ets", va afirmar el portuguès.

Anar al contingut