Morbidelli i Márquez
La competència entre Morbidelli i Márquez ha estat apassionant (EFE)
Motor

Morbidelli guanya el GP de l'Argentina de Moto2 i Àlex Márquez cau en l'última volta

El pilot de Cervera ha fet una pressió asfixiant sobre el seu company de l'Estrella Galicia i l'ha acabat pagant amb una errada quan tot indicava que tenia el triomf a l'abast

Actualitzat

Franco Morbidelli ha estat el guanyador del Gran Premi de l'Argentina de Moto2 en una cursa que per moments havia semblat decidida, però que ha tingut sis últimes voltes apassionants gràcies a la pressió d'Àlex Márquez.

Els dos pilots de l'Estrella Galicia han escenificat un duel fratricida que semblava que es podia decidir a favor del català en l'última volta. L'Àlex ja havia fet un assaig a quatre voltes del final, però Morbidelli l'havia superat en el contra revolt. I, a l'hora de la veritat, no ho ha pogut tornar a intentar. L'italià havia estirat fort en la penúltima recta per evitar un últim avançament més que previsible per part del seu company, que s'ha vist obligat a forçar massa per recuperar i ha caigut.

D'aspirar al primer lloc del podi, l'Àlex ha passat a arribar l'últim, el 21è. Encara li ha quedat coratge per alçar la moto i acabar la cursa, amb mig carenat destrossat i una mà adolorida.

Després del guanyador, el segon ha estat Miguel Oliveira, que havia sortit de la "pole" però s'ha vist relegat a espectador de luxe, sempre a un parell de segons de la lluita entre Morbidelli i Márquez. El tercer lloc del podi ha estat el regal inesperat de Thomas Luthi.

El primer català ha estat un excel·lent Xavi Vierge. Sortia vuitè, i ha tingut problemes que l'han fet recular al principi, però s'ha refet en un final pletòric i ha arribat liderant el segon grup perseguidor, en el cinquè lloc.

Més enrere, trobem Edgar Pons, 16è i Isaac Viñales, 17è. Àxel Pons ha caigut en les primeres voltes a causa d'una topada amb Fabio Quartararo.

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut