Futbol

Moratti confima l'interès de l'Inter per fitxar Rafa Benítez

Després de l'adéu de Rafa Benítez al Liverpool són moltes les nòvies que li surten a l'entrenador madrileny. Avui mateix el patró "nerazzurro" Moratti, en una entrevista que publica el diari "Corriere dello Sport", confirma per primera vegada que el tècnic espanyol és l'objectiu de l'Inter. "Sí, la direcció és aquesta (en referència a l'interès per Benítez). En els pròxims dies ho decidirem. D'ell només puc parlar bé i sé que és un bon entrenador." El president del club ha recordat, a més, que Benítez és l'entrenador que més vegades, cinc en total, ha guanyat Mourinho.

Actualitzat
"És un senyal que treballa bé i que en els partits importants no falla." Respecte a Maicon, el president ha confirmat que no té intenció de vendre'l. "És un jugador molt important per a aquest equip, un element que ens ha permès moltes vegades resoldre partits claus amb les seves jugades", ha declarat. 

Així mateix, Moratti assegura que el davanter argentí Diego Milito "no es ven" i que "es quedarà" a l'Inter. Un altre dels jugadors que Moratti vol conservar per a la pròxima temporada és Marco Balotelli, encara que el davanter va afirmar ahir en una entrevista que no sap si seguirà a l'Inter.
Anar al contingut