El Sevilla celebrant la victòria (@SevillaFC)

El Sevilla amarga el retorn del Rayo a primera

El resum de la primera jornada de Lliga

El Sevilla va golejar còmodament a l'equip madrileny amb gols de l'argentí Franco 'Mudo' Vázquez i un triplet del portuguès André Silva.

El Rayo que va regressar a Primera dos anys després amb la il·lusió desbordada entre l'afició i rècord d'abonats en 94 anys de la història del club, va viure una festa que es va anar desinflant a mesura que passaven els minuts.

L'Osca s'estrena amb victòria a la primera divisió davant l'Eibar (1-2)

L'Osca, amb un doblet d'Álex Gallar, ha viscut una feliç estrena a la màxima categoria del futbol espanyol al vèncer per 1-2 a un Eibar que només va donar mostres de perill al darrer quart d'hora de partit i que va cedir davant el conjunt d'Osca que va justificar la seva presència a l'elit.

El gran protagonista del partit va ser Álex Gallar que just abans del cinc minuts de partit, va inaugurar la porteria.

El conjunt que dirigeix aquesta temporada l'exporter argentí Leo Franco, va aconseguir la passada campanya pujar a Primera divisió al finalitzar en la segona plaça de LaLiga 1/2/3.

Victòria de la Reial Societat davant el Vila-real  (1-2)

Dos errors defensius, un de Funes Mori i altre d'Àlvar, li han donat a la Reial Societat la victòria a La Ceràmica davant el Vila-real en un partit de forces anivellades, on els visitants s'han recuperat del 1-0 i han sabut remuntar el marcador en un partit molt pràctic.

El bon inici del Vila-real, reflectit al 1-0, no ha tingut continuïtat davant un rival que ha aprofitat  la seva primera oportunitat d'empatar, que després va xifrar les seves possibilitats en les accions a pilota aturada i que fou capaç de fer el segon tot i no dominar al seu rival.

Morales agafa les regnes en la victòria del Llevant contra el Betis (0-3)

El Llevant ha golejat el Betis en l'estrena en la Lliga (0-3). Una cavalcada de Jason per la banda dreta ha estat l'origen del 0 a 1, marcat per Roger Martí en el minut 38.

En la represa, ha arribat el festival de José Luis Morales. El jugador s'inventa un regat en l'acció del 0-2, en el minut 54 de matx; una diana que ha deixat el Betis molt tocat. En el temps afegit, novament Morales ha marcat, a passada de Dwamena el definitiu 0 a 3.