L'entrenador del FC Andorra, Emili Vicente, ha mort aquest matí mentre practicava ciclisme (Gol_Cat)
Futbol

Mor l'entrenador de l'Andorra FC, Emili Vicente, en un accident mentre practicava ciclisme

Segons els primers indicis, Vicente, s'hauria donat un fort cop al cap a conseqüència d'una caiguda fortuïta i sembla que no hi hauria cap altre vehicle implicat

Actualitzat

L'entrenador de l'Andorra FC, Emili Vicente, ha mort aquest matí a conseqüència d'un accident mentre practicava el ciclisme al coll de la Gallina. Segons ha pogut saber la Ràdio Televisió d'Andorra, la policia del Principat ha rebut un avís a mig matí informant que hi havia una persona inconscient estesa a terra amb un fort cop al cap. Immediatament s'hi han desplaçat els equips d'emergències, però no han pogut fer res per salvar-li la vida. Les primeres investigacions apunten que no hi hauria cap altre vehicle implicat.

Emili Vicente tenia 52 anys i era molt conegut en el futbol català. Com a jugador, va passar per equips com la UE Lleida, el Tàrrega, el Gavà i el Balaguer i, com a entrenador havia dirigit les banquetes de la UE Lleida, el Lleida Esportiu i el Reus, abans d'agafar l'Andorra FC i portar-lo fins al capdamunt de la Primera Catalana.

Anar al contingut