Joan Moreta, en una imatge d'arxiu
Motociclisme

Mor Joan Moreta, expresident de les federacions espanyola i catalana de motociclisme

Va presidir la Federació Espanyola de Motociclisme des del maig del 2007 fins al juny del 2012 i també va ser vicepresident de la Federació Internacional des del 2009 fins al 2014

Actualitzat

Joan Moreta, que va ser vicepresident de la Federació Internacional de Motociclisme, expresident de la federació espanyola, de la federació catalana i exvicepresident del RACC, va morir ahir a la matinada, a Barcelona.

Moreta va presidir la Federació Espanyola de Motociclisme des del maig del 2007 fins al juny del 2012 i també va ser vicepresident de la federació internacional des del 2009 fins al 2014.

Moreta també va presidir la Federació Catalana de Motociclisme, i juntament amb Joan Viladoms, va ser un dels impulsors dels programes i campionats de velocitat per promocionar joves pilots i un dels artífexs de l'actual generació de campions catalans al mundial de motociclisme.

"Des de la seva amistat i memòria en el record de la gran família motociclista, volem expressar el nostre més sentit condol per aquesta pèrdua. DEP", apunta en un comunicat la RFEM.

 

Anar al contingut