El que va ser vicepresident del Barça, Jaume Llauradó, ha mort aquest diumenge als 73 anys
Futbol

Mor Jaume Llauradó als 73 anys

El president del Fòrum Samitier, candidat a les eleccions de 2003 i expresident del FC Barcelona en l'etapa de Joan Gaspart ha mort als 73 anys

Actualitzat

Jaume Llauradó ha mort aquest diumenge en un hospital de Barcelona als 73 anys. Molt conegut per la seva presidència en el Fòrum Samitier i per la seva candidatura a la presidència del Barça l'any 2003; Llauradó també va ser vicepresident del Barça en la directiva de Joan Gaspart (entre 2000 i 2001). 

L'any 1990, Jaume Llauradó va fundar el Fòrum Samitier, un actiu fòrum de debat blaugrana, on fins ara era el president del consell assessor. Sempre implicat en tot allò referent al barcelonisme i el futbol, també va ser un dels artífexs de la Plataforma pro Seleccions Esportives Catalanes. Llauradó, a més, també va ser l'organitzador del partit de futbol anual de la Marató de TV3. 

Llauradó (25 de febrer de 1944) havia estudiat a l'Escola Tècnica Universitària d'Aparelladors i Arquitectes Tècnics i també tenia un màster en Assessoria Fiscal i Dret Tributari. Era patró de la Fundació d'Antics Jugadors del FC Barcelona i també de la Fundació Orfeó-Català del Palau de la Música Catalana. 

Anar al contingut