El pilot tunisià Taoufik Gattouchi en una imatge d'arxiu
Motociclisme

Mor el pilot tunisià Taoufik Gattouchi en un accident multiple al circuit de Losail

Taoufik Gattouchi, de 49 anys, ha mort aquest divendres durant la disputa de la Copa Losail 600, una cursa prèvia que es corre com a complement al programa del Gran Premi de Qatar de MotoGP

Actualitzat

El pilot tunisià Taoufik Gattouchi, de 49 anys, ha mort aquest divendres durant la disputa de la Copa Losail 600, una cursa prèvia que es corre com a complement al programa del Gran Premi de Qatar de MotoGP al circuit de Losail.

Gattouchi s'ha vist involucrat en un accident múltiple al revolt tres del circuit durant la volta 10 de les quinze que estaven previstes. Com a conseqüència de l'accident algunes motos han vessat oli a la pista i la resta de pilots han relliscat, fet que ha provocat la multitudinària caiguda i que una de les motos impactés contra el pilot tunisià.

Taoufik Gattouchi ha rebut atenció mèdica immediata a la pista i ha estat traslladat en helicòpter cap a l'hospital Hamad mentre s'intentava estabilitzar les seves funcions vitals, però no ha pogut superar les ferides causades per l'accident.

Anar al contingut