Motociclisme

Mor el pilot eslovè Berto Camlek després de tenir un accident al circuit d'Hungaroring

El pilot eslovè, de 45 anys, va morir després de tenir un accident al traçat hongarès mentre participava en una cursa de la categoria Alpe Adria de Superbike

El pilot eslovè Berto Camlek, de 45 anys, ha mort després de tenir un accident, aquest passat diumenge, al circuit d'Hungaroring, quan participava en una cursa d'Alpe Adria de Superbike. L'accident va passar tot just començada la segona cursa d'aquesta competició de Superbikes, al primer revolt del circuit hongarès.

Berto Camlek, nascut el 30 d'abril de 1970, va començar a pilotar als anys vuitanta i va disputar vuit proves del Mundial de Superbikes, les dues últimes el 2006. Al llarg de la seva carrera va aconseguir diverses vegades el títol en el campionat Alpe Adria Road Racing.

La mort del pilot eslovè passa quan el motociclisme i, en concret, les Superbikes, estan encara de dol per la mort, el 19 de juliol passat, dels pilots espanyols Dani Rivas i Bernat Martínez d'accident, també només començar la cursa al circuit californià de Laguna Seca.