L'equip de ciclisme australià a Melbourne l'any 2006: Matthew Goss, Ashley Hutchinson, Mark Jamieson i Stephen Wooldridge (Reuters)
Ciclisme

Mor als 39 anys el campió olímpic australià de ciclisme en pista Stephen Wooldridge

El ciclista es va proclamar campió olímpic en els Jocs d'Atenes de 2004 en un equip que incloïa Graeme Brown, Dawson, Lancaster, Brad McGee i Roberts. Encara no se saben les causes de la mort.

Actualitzat

El ciclista australià Stephen Wooldridge, campió olímpic i mundial en pista, ha mort a l'edat de 39 anys, segons ha informat la Federació Australiana, que no precisa les causes de la mort. 

Wooldridge va guanyar el primer dels seus quatre títols mundials de persecució el 2002 al costat dels seus companys Peter Dawson, Brett Lancaster i Luke Roberts, i després va aconseguir tres medalles d'or mundials els anys 2003, 2004 i 2006. En els Jocs d'Atenes 2004, el ciclista australià es va proclamar campió olímpic en un equip que incloïa Graeme Brown, Dawson, Lancaster, Brad McGee i Roberts.

Quan va deixar el ciclisme en actiu es va integrar a la Federació Australiana, i era el president de la Comissió d'Atletes. El president de la Federació, Nick Green, ha expressat el seu condol a la família del ciclista: "Steve serà recordat no només pels seus èxits en competició, sinó també per la contribució que va fer en molts aspectes de l'esport". 

Anar al contingut