Luis Enrique ha tornat a fer jugar Montoya de titular tres mesos després (EFE)
Luis Enrique ha apostat per Montoya com a substitut d'Alves (EFE)
Lliga de Campions

Montoya ocupa la baixa d'Alves al lateral dret del Barça i David Luiz es queda d'inici a la banqueta del PSG

La resta de l'equip blaugrana no ofereix sorpreses, amb l'alemany Ter Stegen a la porteria, Piqué i Mascherano al centre de la defensa i Jordi Alba com a lateral esquerre. Busquets, Rakitic i Iniesta ocuparan el mig del camp, i el trident ofensiu clàssic estarà format per Messi, Suárez i Neymar

Actualitzat

Martín Montoya ocuparà el lateral dret del F. C. Barcelona a l'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions contra el París Saint-Germain en substitució del sancionat Dani Alves, mentre que el defensa brasiler David Luiz començarà el duel a la banqueta.
   
La resta de l'equip no ofereix sorpreses, amb l'alemany Ter Stegen a la porteria, Piqué i Mascherano al centre de la defensa, i Jordi Alba com a lateral esquerre. Busquets, Rakitic i Iniesta ocuparan el mig del camp i el trident ofensiu clàssic estarà format per Messi, Suárez i Neymar. El tècnic blaugrana, Luis Enrique, ha deixat a la banqueta Bravo, Xavi, Adriano, Rafinha, Pedro i Marc Bartra, i ha descartat Douglas, Masip, Sergio Roberto i Munir.
  

David Luiz es queda a la banqueta

En el París Saint-Germain, la principal novetat és que David Luiz no estarà a l'onze inicial. L'exjugador del Chelsea va entrar per sorpresa a la convocatòria de Laurent Blanc, tot i que els metges li havien prescrit una baixa d'un mes després de la lesió muscular que es va fer en el duel de Lliga contra l'Olympique de Marsella del dia 5 passat. 

Però contra pronòstic i després d'haver viatjat a Rússia per tractar-se, segons mitjans francesos, ahir va poder exercitar-se amb la resta dels seus companys, fet que va fer sospitar que pogués entrar en l'onze de sortida, per la seva experiència en aquest tipus de competicions. Finalment, el brasiler es quedarà d'inici a la banqueta i el seu lloc serà ocupat pel seu compatriota Marquinhos.
  

Anar al contingut