Fórmula 1

Montmeló acull els primers entrenaments de Fórmula 1 per preparar la temporada que ve

Avui han començat al circuit de Catalunya els primers entrenaments de Fórmula 1 de cara a la temporada que ve. Seran tres dies de proves en què només hi faltarà l'equip Toyota. Robert Kubica és el pilot més destacat dels que correran avui, tot i que també ha cridat molt l'atenció la presència de Sébastien Loeb. El francès, campió del món de ral·lis, ha provat un Red Bull. Un acte de promoció que ja va fer la setmana passada al circuit de Silverstone.

Actualitzat
Fa tot just quatre dies que s'ha acabat el Mundial, però la majoria d'equips ja han tornat a la feina. I és que aquest dilluns han començat al Circuit de Catalunya els primers entrenaments de cara a la temporada que ve. Excepte Toyota, a Montmeló hi ha tots els equips del Mundial. I tenen molta feina. Han de provar les nombroses modificacions efectuades als cotxes arran de la nova normativa de la FIA. Bàsicament, ara tenen menys càrrega aerodinàmica i es tornaran a utilitzar els pneumàtics llisos, els "slicks". També serà fonamental provar un nou sistema d'acumuladors de potència. BMW i Williams ja han estrenat la nova aerodinàmica.

A Sébastien Loeb, cinc vegades campió del món de ral·lis, se l'ha pogut veure assegut sobre un pneumàtic d'un Fórmula 1, concretament el d'un Red Bull. N'hi ha hagut prou veient un parell de voltes del francès a Montmeló per comprovar que Loeb no desentona gens entre la resta de pilots. Com si ho hagués fet tota la vida... Els temps no són ara una referència però, a tall d'exemple, Loeb ha rodat més rapid que pilots com Gené, Liuzzi o di Grassi. Diu que l'han impressionat la frenada i la velocitat als revolts ràpids. Canviarà algun dia el Citroën per un F1?
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut