Montañés s'uneix a la llista de jugadors amb plaça als quarts de final. (Foto: EFE).
Tennis

Montañés i Granollers, convidats per disputar directament el quadre final del Godó

El Barcelona Open Banc Sabadell de Tenis, que comença dilluns, comptarà amb quatre convidats que s'uneixen a la llista de jugadors amb plaça als quarts de final. Albert Montañés, Pablo Carreño, Gerard Granollers i Roberto Carballés rebran invitacions especials per entrar directament al quadre individual.

Actualitzat
El Barcelona Open Banc Sabadell de Tenis, que comença dilluns, comptarà amb quatre convidats que s'uneixen a la llista de jugadors amb plaça als quarts de final. Albert Montañés, Pablo Carreño, Gerard Granollers i Roberto Carballés rebran invitacions especials per entrar directament al quadre individual. D'aquesta manera, Albert Costa, director del torneig, explica que es vol "premiar una temporada amb molts revesos" per a Montañés i destacar "la projecció" de Carreño, Granollers i Carballés.

L'organització també ha comunicat la primera baixa important del torneig, la del francès Richard Gasquet, que ha perdut amb l'italià Fabio Fognini per 7-6 (0) i 6-2 a Montecarlo, on s'ha lesionat en un peu.

Cada dia, per Esport3

El canal d'esports de TV3 oferirà, cada dia, un ampli repàs de la competició de tenis amb més tradició de tot l'estat que es disputarà a les pistes del Reial Club de Tenis Barcelona. Esport3 farà transmissions diàries des de la pista central dels tres partits més importants, a partir de les 16h. Divendres 26 transmetrà els quatre partits dels quarts de final, i dissabte, les dues semifinals. Diumenge, la gran final es podrà veure per TV3 a partir de les 16h.

Les transmissions també es podran veure a través de la web esport3.cat i de les aplicacions del canal Esport3.


Les transmissions aniran a càrrec de Xavier Bonastre i Sergi Bruguera, doble campió de Roland Garros que, per tercer any consecutiu, farà les anàlisis tècniques del que passi a la pista. I amb el suport d'Imma Pedemonte i Francesc Soria, que seguiran tota l'actualitat del torneig i també del village.
Anar al contingut