Espanyol

Montañés, dubte de cara a diumenge per una distensió al bíceps femoral de la cama dreta

Paco Montañés ha hagut de passar un control mèdic després de l'entrenament d'aquest dijous. El davanter té una distensió al bíceps femoral de la cama dreta. En principi, aquest mateix divendres se li farà un altre control i dissabte una altra avaluació per determinar el seu estat de cara al partit de diumenge contra el Vila-real.

Actualitzat

Paco Montañés ha hagut de passar un control mèdic després de l'entrenament d'aquest matí. El davanter de Castelló una distensió al bíceps femoral de la cama dreta. En principi, aquest mateix divendres se li farà un altre control i dissabte, una altra avaluació per determinar el seu estat de cara al partit de diumenge contra el Vila-real.

D'altra banda, Juan Fuentes també ha passat aquesta tarda un control rutinari, que ja estava programat, per avaluar l'estat de la ferida que es va fer al genoll esquerre durant la pretemporada i que va haver de ser tractada unes setmanes després de la primera cura. El jugador està en perfecte estat, tal com s'ha demostrat en les últimes setmanes, en què ha estat titular indiscutible.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut