Tenis

Monfils derrota Federer en un partit èpic i jugarà la final de París-Bercy contra Soderling

Robin Soderling s'ha convertit en el primer finalista de París-Bercy després d'un partit agònic davant Michael Llodra, el qual s'ha resolt per un 6-7, 7-5 i 7-6 favorable al suec. Soderling, que mai ha disputat la final d'un torneig Masters 1000, jugarà la seva cinquena final de l'any per intentar adjudicar-se el segon títol de la temporada. El seu rival en la lluita pel títol serà el francès Gael Monfils, que en un matx èpic s'ha desfet de Roger Federer per 7-6, 6-7 i 7-6 després de salvar fins a cinc boles de partit.

Actualitzat
Robin Soderling ha jugat de menys a més i ha acabat segellant l'accés a la final de París-Bercy després de patir moltíssim i estar a només un pas de l'eliminació. El duel ha estat molt igualat i Llodra ha pogut avançar-se gràcies al desempat del primer set (6-7). El suec ha reaccionat i amb el seu millor tenis ha empatat adjudicant-se la segona mànega per 7-6. Soderling ha continuat castigant el francès i ha deixat pràcticament sentenciada la semifinal avançant-se 4-2 en el tercer set.

Poc comptava, però, que Llodra aixecaria un 30-0 en contra i, amb el suport de tot el públic, remuntaria fins al 6-6. El francès ha aprofitat el desconcert i la desesperació de Soderling, totalment absent del partit, per jugar el seu millor tenis i tenir el partit a la mà. Fins a tres pilotes de partit ha tingut Llodra però incomprensiblement les ha desaprofitat totes. La semifinal, doncs, ha hagut de resoldre's al desempat i ha estat aleshores quan Soderling ha pogut, finalment, calmar els nervis i acabar amb el somni del seu rival i tot el públic local.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut