Futbol

Monchi assegura que marxa del Sevilla "per esgotament" i que no ha firmat amb cap club

El director esportiu del Sevilla explica la seva marxa del club andalús i deixa clar que no ha firmat amb cap altra entitat

Actualitzat

Ramón Rodríguez "'Monchi", director esportiu del Sevilla, ha ofert una roda de premsa un cop el club andalús va anunciar la seva marxa a final de temporada. Monchi, conegut com "l'arquitecte" del Sevilla pel seu olfacte per trobar jugadors de qualitat a baix preu, ha assegurat que la decisió de marxar obeeix a causes estrictament personals.

"Estic esgotat. Són molts anys treballant amb pressió i amb un grau d'implicació molt gran", ha confessat  Monchi, que ha recordat que la temporada passada ja va voler plegar, però el Sevilla el va convèncer perquè continués. "Tenia necessitat de canvis i la idea ja estava latent des de feia temps". El tècnic gadità ha negat que s'hagi compromès ja amb la Roma, tot i admetre contactes amb el club romà. "És cert que és el club que més s'ha interessat en mi però no és l'únic. Jo no he firmat res amb ningú", ha comentat.   

 

José Castro, president del Sevilla, ha assegurat que la directiva ha fet "tot el possible perquè Monchi es quedés", però que no haurà de compensar econòmicament l'entitat, tal com estava reflectit en el seu contracte, perquè "quan un marxa de casa seva no ha de pagar res. Monchi ens ha donat molt i té les portes obertes del Sevilla", ha indicat.  

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut