Moisés Hurtado, amb la samarreta del Girona (EFE)
Moisés Hurtado, amb la samarreta del Girona (EFE)
Espanyol

Moisés Hurtado respon a Gerard Piqué i assegura que, "si s'omple Cornellà, no us atrevireu a baixar de l'autocar"

L'exjugador de l'Espanyol entra de ple en la polèmica de les declaracions del central blaugrana i afirma que, "si amb el camp mig ple semblava que us havien matat... si s'omple Cornellà, no baixeu de l'autocar"

Pau RodríguezActualitzat

Les declaracions que Gerard Piqué va fer dimecres criticant la falta d'afició a Cornellà-el Prat han incendiat la parròquia blanc-i-blava. L'últim d'entrar de ple en aquest enfrontament entre els dos equipos de Barcelona ha sigut l'exjugador del RCD Espanyol Moisés Hurtado, que ha assegurat al seu compte de Twitter que, "si amb el camp mig ple semblava que us havien matat... si s'omple Cornellà, no baixeu de l'autocar. Meravellosa minoria".

Poc després de la primera piulada, Hurtado ha volgut treure importància al fet i ha publicat un missatge en to reconciliador. "Abans de tot, violència zero. Un tuit irònic en resposta a una puntual falta de respecte a l'aficionat perico. Rivalitat, sí, però violència zero." El central es va formar a les categories inferiors de l'Espanyol i va portar la samarreta del primer equip blanc-i-blau en dues etapes: entre el 2002 i el 2004 i des del 2005 fins al 2010.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut