Mohamed Salah, encantat de jugar amb el Liverpool després de guanyar la Premier
Lliga de Campions

Mo Salah, el faraó del Liverpool, amenaça per al Reial Madrid a la final de la Champions a Kíev

El davanter egipci ha estat el gran artífex de la bona temporada del Liverpool, que ha conduït els de Jürgen Klopp a la final de la Champions

Sebas GuimActualitzat

El Reial Madrid es trobarà, en la final de la Champions, un Liverpool tocat -aquesta temporada- per una vareta màgica. L'arribada de Mohamed Salah, l'estiu passat, ha donat un plus a l'equip. Amb 44 gols entre totes les competicions, l'egipci és la gran amenaça dels blancs per sumar la 13a Champions.

Està preparat per al gran moment. Mohamed Salah ha fet la millor temporada de la seva carrera, amb 32 gols a la Premier, rècord històric, i 10 més a la Champions. L'extrem "red" explica la seva transformació pel paper de Jürgen Klopp.

"Ell sempre dona confiança als jugadors per fer el que volen en els partits. I això ajuda qualsevol jugador del món, perquè si et sents lliure, pots fer el que vulguis. I això t'ajuda a millorar."

Dissabte, Salah buscarà sorprendre un Madrid a qui tothom dona com a favorit, per títols i experiència. Però això no ho és tot.

"És un partit, no dos. Així que hem d'estar centrats. No pensar en el que hagi succeït en el passat, en si van guanyar tres vegades o quatre. Quan arriba el partit, només serem onze contra onze."

El Liverpool persegueix l'orelluda, 13 anys després de l'últim triomf. Un èxit, si es produeix, difícil de descriure.

"No sé què dir. Però guanyar la Champions és alguna cosa diferent. No sé com explicar-ho."

Mo Salah, autèntic ídol de masses i gran reclam publicitari al seu país, convertit, en un sol any, en el gran faraó de l'afició d'Anfield.

Anar al contingut